• Головна
  • "Криміногенна ситуація на Львівщині збільшилась на 11%" - прокурор Львівщини Юрій Квятківський
18:08, 24 лютого 2017 р.

"Криміногенна ситуація на Львівщині збільшилась на 11%" - прокурор Львівщини Юрій Квятківський

Про це повідомив прокурор Львівської області Юрій Квятківський сьогодні, 24 лютого. Інформує прес-служба прокуратури Львівщини.

Він зазначив, що на Львівщині відбувся ріст на 11% кількості вчинених кримінальних правопорушень, яка є вдвічі більшою ніж  загалом по державі. Негативна тенденція спостерігається і при реєстрації тяжких та середньої тяжкості злочинів. Відбувся значний ріст окремих видів злочинів, а саме: проти життя та здоров’я, умисних тяжких тілесних ушкоджень у тому числі, що спричинили смерть, крадіжок насамперед квартирних, грабежів, розбоїв, незаконних заволодінь транспортними засобами та інших.

Причинами збільшення зазначених правопорушень, за словами прокурора області є відсутність проведення системного аналізу органами Національної поліції причин та умов, що сприяють їх вчиненню та належна профілактична робота.

Також прокурор області розкритикував роботу поліції щодо розшуку безвісно відсутніх осіб, виявлення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів.

Юрій Квятківський  піддав критиці також і роботу оперативних підрозділів ГУ ДФС у Львівській області по виявленню та документуванню злочинів у сфері оподаткування. У минулому році податковою міліцією не виявлено жодного злочину у вказаній сфері, вчиненого у складі організованих злочинних груп, а також про легалізацію (відмивання) незаконно отриманих доходів та майна. Жодного «конвертаційного центру» оперативними підрозділами податкової міліції у 2016 році також не виявлено.

Читайте також на нашому сайті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...