• Головна
  • Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо масової бійки біля готелю “Львів”
14:59, 23 лютого 2017 р.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо масової бійки біля готелю “Львів”

Нагадаємо, сьогодні, 23 лютого, близько першої ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на початку проспекту Чорновола відбувається бійка.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області, у бійці брали участь близько десяти осіб – мешканці Львова та громадяни сусідньої держави. Між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

Відомо, що 31-річного львів’янина, який агресивно поводився і хамив до полісменів , правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею «дрібне хуліганство».

Пізніше близько четвертої ночі до поліції надійшла інформація від медиків про те, що до них за медичною допомогою звернули троє осіб, у яких лікарі діагностували легкі тілесні ушкодження. Але після надання медичної допомоги чоловіки були відпущені.

Згодом о дин з потерпілих написав у поліцію заяву, за якою було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Поліцейські встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, як раніше писав 032.ua сьогодні вночі в центрі відбулась масова бійка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...