• Головна
  • Для відновлення перинатального центру продовжують шукати гроші
10:03, 16 лютого 2017 р.

Для відновлення перинатального центру продовжують шукати гроші

Нещодавно Кабмін виділив 45 млн грн для проведення реконструкції Львівського перинатального центру. Втім, цих коштів є  недостатньо для проведення усіх належних робіт.

Представники трудового колективу звернулися в обласну раду з проханням розглянути можливість співфінансування з обласного бюджету, інформують у прес-службі Львівської облради. 

Заклад планують відкривати поетапно. За словами заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірянка, аби завершити ремонтні роботи першої черги необхідно 35 млн гривень.

«Ми сьогодні напрацьовували механізм співфінансування з обласного бюджету. Є потреба у виділенні ще 35 млн грн. Це дасть змогу завершити ремонтні роботи першої черги. Розглядаємо можливість знайти ці кошти шляхом приватизації того чи іншого комунального майна. Зараз працюємо над можливими варіантами», - зазначив Володимир Гірянк.

За попередніми розрахунками, для завершення будівництва перинатального центру у Львові потрібно близько 111 млн грн. 

Нагадаємо, нещодавно Кабін виділив Львівському перинатальному центру виділили 45 млн гривень на реконструкцію.

Як раніше писав 032.ua, напередодні, 8 листопада, депутати облради звернулися до керівництва держави щодо подальшого фінансування реконструкції перинатального центру.

У своєму зверненні до уряду, обласні чиновники просили виділити 107 мільйонів гривень із Державного фонду регіонального розвитку чи субвенцій на соціально-економічний розвиток у 2017 році.

Нагадаємо, Львівський обласний клінічний перинатальний центр закрили на реконструкцію у вересні 2013 року.  Спочатку планувалося, що реконструкція триватиме кілька місяців.

Додамо, що у перинатальному центрі щороку надавали допомогу вісьмом тисячам пацієнтів та приймали чотири тисячі пологів.

Через закриття перинатального центру на реконструкцію кілька сотень працівників залишилися без роботи.

Читайте також на нашому сайті:

ТОП-6 закладів Львова за версією користувачів Foursquare, де можна скуштувати смачну піцу.

Львівська міськрада досі не зареєструвала земельну ділянку на Яворівщині, яку їй надали для будівництва сміттєпереробного заводу.

На Львівщині під колесами автомобіля загинув пішохід.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,82
42,92
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...