• Головна
  • Топ-6 модних пар взуття від інтернет-магазину ЛеоМода
Реклама
12:02, 9 січня 2017 р.

Топ-6 модних пар взуття від інтернет-магазину ЛеоМода

Реклама

Кожен сезон дизайнери дивують нас новинками в світі взуття та інтернет-магазин ЛеоМода стежить за новими трендами. Тому що буде актуальним навесні і зможе поповнити ваш гардероб - розглянемо разом.

Ще одна пара туфель ніколи не стане зайвою в колекції будь-якої модниці, адже дизайнери вміло попрацювали над їх оформленням. Матеріали використовуються при цьому виключно натуральні: шкіра, оксамит, крокодиляча шкіра і замша. За формою, то стиль ретро знайшов друге дихання в цьому сезоні - гострі носи і високі тонкі підбори. Креативним є поєднання кількох стилів в одній моделі або різних принтів. Туфлі човники, як завжди залишатимуться актуальними і будь-який образ (окрім спортивного, звісно) зроблять довершеним та неповторним.

Туфлі на платформі і стійких невеликих підборах - класика поєднання з вечірніми сукнями і легкими спідничками. Вони завжди роблять стрункою фігуру, тому не варто відмовляти собі в покупці такого взуття. Поєднання декількох матеріалів виглядатиме неординарним і допоможе бути в центрі уваги, де б ви не знаходились.

Весняні черевички нам пропонують з легкою хутряною і оббивною обробкою. Яскравість і епатаж - ось девіз цього сезону. Кольори можуть бути найрізноманітніші - тут немає ніяких обмежень, кажуть стилісти. Важливо, щоб модель підходила до образу і стилю одягу в цілому.

Маст-хевом для всіх жінок і хітом нового сезону стануть балетки, яким завжди знайдеться місце у вашій шафі. Тим більше, що вони є не тільки красивими, але й зручними та дуже практичними. Одягати балетки пропонують до будь-якого образу, починаючи від кежуал і закінчуючи діловим.

Ще одним весняно-літнім варіантом є ботильйони, виконані в багатьох формах і кольорах в асортименті магазину ЛеоМода. Актуальними будуть моделі, що нагадують ковбойські чоботи, а також ботильйони з гострим носом, широким верхом і великий кількістю ремінців. Таким чином ви зможете підкреслити стрункість ніжок завдяки ботильйонам з нашої колекції. Масивні дерев'яні або прозорі каблуки - саме їх пропонують вибирати дизайнери.

Для активних дівчат і жінок, які найбільше цінують комфорт - ми пропонуємо колекцію сліпонів з цікавою і незвичною обробкою: квіткові, анімалістичні, шахові принти у поєднанні з незвичайними підошвами. Саме вони є маст-хевом номер два в вашому гардеробі, починаючи з цього сезону. До того ж, дизайнери на своїх показах демонструють їх універсальність, надягаючи під елегантні коктейльні сукні і строгі костюм.

Який тип взуття ви б не обрали, пам'ятайте: стиль і креативність - ось що головне в вашому образі, незалежно від сезону. Залишайтесь собою разом із ЛеоМода.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...