• Головна
  • Огляд новин за 25 січня: коротко про головне
07:00, 26 січня 2017 р.

Огляд новин за 25 січня: коротко про головне

Що сталося у Львові впродовж 25 січня ? Розповідаємо:

1. Надвечір середи, 25 січня, у Львові одразу на кількох вулицях спалахнули акції протесту львів'ян, які виступають проти облаштування сміттєсортувальних ліній у районах міста. Якщо 24-го січня на акцію протесту вийшли жителі вулиці Стрийська, то вже 25 січня протестували мешканці Рясного та Левандівки.

2. У той же час, у Львові відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, де розглянули питання вивозу твердих побутових відходів із території Львова. Тим часом міський голова Андрій Садовий звернувся до мера Луцька з проханням до останнього тимчасово приймати ТПВ зі Львова.

3. Ну а для львів'ян на вулицях міста нарешті почав курсувати більш комфортніший та сучасніший громаський транспорт. Так, комунальне підприємство АТП-1 випустило на маршурти 5 нових низькопідлогових автобусів "Атаман".

4. Також цього дня стало відомо, що сесію міської ради, яка мала відбутися завтра, 26 січня, перенесли на невизначений термін. У мерії мотивують своє рішення тим, що на сесіях існує загроза безпеці для народних обранців через часту появу молодиків спортивної зовнішності на депутатських засіданнях. Зазначимо, що на сесії депутати мали розглянути понад 130 питань, зокрема зміни до бюджету та низку програм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...