• Головна
  • У Львові будуть проблеми з водою. Під'єднують новий водогін (ФОТО)
16:45, 30 травня 2012 р.

У Львові будуть проблеми з водою. Під'єднують новий водогін (ФОТО)

31 травня та 1 червня у зв’язку з переврізками новозбудованої ділянки магістрального водогону «Винники – Довга», подача води буде здійснюватись з нормативним тиском за графіком з 6 до 9 год. та з 18 до 21 год, а у решту доби - з пониженим тиском.

Це стосується частково у Сихівського та Личаківського району — вул. Дністерська – Дунайська – Липова Алея – Зелена – Шафарика – Дж.Вашингтона – Пасічна – Лисиницька – Китайська – Медової Печери і прилеглі до них вулиці. Після закінчення вказаних робіт цілодобове водопостачання буде відновлено.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

«Задля підключення нового водогону нам доведеться зупинити роботу насосної станції Винники та кілька свердловин на водозаборах Плугів та Вільшаниця. Водоканалу доведеться спершу спорожнити магістральний водогін, робочий тиск води у якому сягає 12 атмосфер. До робіт буде залучено 10 зварників, 46 слюсарів та 16 одиниць техніки. Мусимо виконати великий обсяг робіт у стислі терміни, щоб відновити водопостачання. Запевняємо львів’ян, що докладемо усіх зусиль, аби якомога швидше завершити роботи», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

У Львові будуть проблеми з водою. Під'єднують новий водогін (ФОТО), фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...