• Головна
  • Різдвяні історії від радіо FM Галичина
Реклама
11:30, 20 січня 2017 р.

Різдвяні історії від радіо FM Галичина

Реклама

15 січня відбулась гучна презентація файного радіо – «Різдвяні історії від радіо FM Галичина». Було обрано незвичний казковий формат дійства у вигляді 5 театралізованих історій про найважливіше - дружба, кохання, патріотизм, родинні цінності та командний дух. Це цінності, які лежать в основі файного радіо та щодня присутні в ефірі.

Працівники радіо FM Галичина перевтілилися у різні ролі та образи, щоб створити справжню казку. У цьому їм допомогли і такі яскраві виконавці як Павло Табаков, гурт Joryj Kloc, гурт Wszystko, Віктор Винник, співачка МІЯ, Liann Band.

До сценарію та постановки дійства залучили професійну команду - Олесю Галканову (виконавчий продюсер фільму «Жива», PR- менеджер театру ім. М. Заньковецької) та Олексія Ланя (художник по костюмах, стиліст).

Різдвяні історії від радіо FM Галичина, фото-1

Дійство подавалось через сприйняття дітей, які вірять у диво, особливо у цей загадковий Різдвяний час. У диво вірить і файне радіо, саме тому поєднало свою презентацію із доброю справою – допомогти Андрійкові Яворському, який за свої 5 місяців життя ще не чув ані звуку. Малюку потрібна операція зі встановлення слухового імпланта. Тож усі благодійні внески наприкінці презентації були передані родині Яворських.

Різдвяні історії від радіо FM Галичина, фото-2

«Різдвяні історії від радіо FM Галичина» презентували у ресторані «Гармата» готелю Citadel Inn та транслюватимуться на телеканалі Перший Західний, який виступив медіапартнером події.

Довідка: FM Галичина входить у трійку найкращих радіостанцій Західної України, і при цьому активно розширює територію мовлення. Радіомережа охоплює уже 21 частоту у 6 областях: Львівській, Тернопільській, Волинській, Рівненській, а з цього року ще й у Луганській та Донецькій. Радіо FM Галичина – це унікальне родинне радіо, яке незмінно пропагує українське: пісню, мову, культуру, історію, традиції. Музичний напрям файного радіо є унікальним, радіостанція першою поєднала українські етно і фолк, світові хіти та золоту колекцію української музики, а також етно музику інших країн. Цільова аудиторія – люди віком від 30 до 45 років, з вищою освітою, ведуть активний спосіб життя, користуються інтернетом, водять автомобіль та мають стабільний заробіток. Прогнозована сукупна цільова аудиторія – понад 5 млн. слухачів. FM Галичина – все файне тільки починається!

http://www.galychyna.fm

https://www.facebook.com/fmGalychyna

RL__9297 RL__9332

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...