• Головна
  • Ахметов заплатить 5 мільйонів львівським журналістам за формування позитивного іміджу «Західенерго»
11:22, 29 травня 2012 р.

Ахметов заплатить 5 мільйонів львівським журналістам за формування позитивного іміджу «Західенерго»

22 травня ПАТ «ДТЕК Західенерго» та ПрАТ «Телерадіокомпанія «Люкс» уклали угоду на комплекс заходів зі зв’язків громадськістю вартістю 5,35 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Гроші призначено на формування позитивного іміджу та репутації «Західенерго».

В плані розміщення інформаційних статей у друкованих ЗМІ, коментарі у телерадіопрограмах та Інтернеті, участь у редакційних рубриках, розміщення тематичних рубрик в інформаційних програмах, участь в тематичних теле- та радіопрограмах, забезпечення інтерв’ю керівників підприємства для ЗМІ, організацію прес-турів на підприємства з подальшим розміщенням матеріалів в друкованих ЗМІ.

«Нестандартний PR-захід який повинен легко асоціюватися з компанією, проходити у вигляді діалогу, або збору інформації від цільової аудиторії, мати високий потенціал до вірусного маркетингу, максимально залучати соціальні мережі та Інтернет. Водночас даний захід має бути  широко висвітлений в електронних ЗМІ та Інтернет», – йдеться в конкурсній документації.

ЗМІ висвітлюватимуть щорічний звіт компанії «з роз’ясненням та акцентування на основні позитивні показники діяльності та плани на майбутнє». «З метою відслідковування та запобігання можливих негативних проявів у ЗМІ» має проводитись постійний моніторинг згадуваності «ДТЕК-Західенерго» у інформаційному просторі.

ТРК «Люкс» організовуватиме круглі столи та семінари.

Львівське ПрАТ «Телерадіокомпанія «Люкс» контролюється групою мера Львова Андрія Садового. Своїх акціонерів компанія не розкриває. До складу засновників входять Ігор Копестинський, Андрій Стецьків, Лариса Сенишина, Андрій Білоус, Віра Савчин, пишуть «Наші гроші».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...