• Головна
  • «Корпорації КРТ» заявляє про можливу чергову спробу захоплення підприємства
16:10, 28 травня 2012 р.

«Корпорації КРТ» заявляє про можливу чергову спробу захоплення підприємства

Керівництво ТОВ «Корпорація колійні ремонтні технології» заявляє про можливу чергову спробу силового захоплення підприємства. На КРТ минулого тижня вже введено в дію наказ про посилення антирейдерських заходів. Про це сьогодні під час прес-конференції заявила віце-президент «Корпорації КРТ» Світлана Козинець.

За її словами, такий висновок можна зробити з чергової неправдивої інформації, яка опублікована в газеті «Експрес» за авторством головного редактора видання Ігоря Починка.

«Так вже було. Спершу в газеті «Експрес» була публікація про нібито незаконну діяльність КРТ. Далі з головною заявою виступив народний депутат Денькович. Після того були багаточисельні перевірки, вилучення документів, блокування підприємства і фактично його параліч. Нам вдалося вистояти і так само ми відбили другу спробу наприкінці 2011 року. Ми тоді привертали до себе увагу громадськості і рейдери відступили. Сьогодні ми бачимо повторення ситуації. Замовник той же, сценарій майже такий самий, виконавці практично ті ж самі», - повідомила віце-президент «Корпорації КРТ».

Зокрема, йдеться про статтю в газеті «Експрес» «Як «відмити» мільярд». У ній автор наводить факти про начебто «нове резонансне розслiдування, розкриває подробицi дiяльностi одного з наймасштабнiших конвертацiйних центрiв країни», наводить «сенсацiйнi зiзнання свідків».

Керівництво ж КРТ заявляє, що це черговий інформаційний «тероризм» зі сторони газети на замовлення зацікавлених в рейдерстві сторін. А наведені в статті начебто «сенсаційні» зізнання сторін конвертаційного центру – ніщо інше, як підтасовані під зізнання витяги з акту перевірок підприємства, які також не несуть жодної правдивої інформації.

На сьогодні ТОВ «Корпорація колійні ремонтні технології» подала позов проти головного редактора газети «Експрес» з вимогою спростувати інформацію, яка зашкодила діловій репутації підприємства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...