• Головна
  • Підсумки вівторка: на Львівщині зросте вартість проїзду в автобусах, а у Львові знову не вивозять сміття
Коротко про головне.
08:03, 11 січня 2017 р.

Підсумки вівторка: на Львівщині зросте вартість проїзду в автобусах, а у Львові знову не вивозять сміття

Коротко про головне.

У вівторок вранці стало відомо, у селі Гуті Пеняцькій, яке розташоване у Бродівському районі Львівській області, вандали підірвали і розмалювали нацистською символікою пам'ятник, який було встановлено в пам'ять про вбитих поляків у часи Другої світової війни.

За фактом пошкодження пам’ятника польським жертвам у Гуті-Пеняцькій у поліції відкрили кримінальне провадження, а  злочин вандалів історики і представники влади назвали ні чим іншим, як провокацією, яку здійснили для погіршення українсько-польських відносин.

Підсумки вівторка: на Львівщині зросте вартість проїзду в автобусах, а у Львові знову не вивозять сміття, фото-1

фото: https://lv.npu.gov.ua/

Учора перевізники повідомили, що збільшують вартість проїзду в в приміських та міжміських автобусах, що курсують на Львівщині. 

З цього приводу голова Львівської ОДА уже ініціював громадські слухання, але нагадаємо, що  постановою КМУ від 25 березня 2015р. № 240 "Про внесення змін у додаток до постанови КМУ від 25 грудня 1996 р. № 1548" внесено зміни в частині регулювання тарифів на приміські та міжміські маршрути, а саме виключено повноваження органів виконавчої влади (ОДА та РДА) до регулювання тарифів на пасажирські перевезення.

Що стосується курсування автобусів у Львові, то вчора начальник транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир повідомив, що в майбутньому у Львові хочуть штрафувати недобросовісних перевізників, але  не будуть карати перевізників, які змусили по кілька годин марно чекати на автобуси у різдвяні свята.  

А тим часом, на вулицях Львова можна знову побачити переповнені контейнери із сміттям. 

Так, як з'ясував наш кореспондент учора на Сихові нарахували майже сотню переповнених сміттєвих майданчиків, а у Личаківському районі міста було 26 переповнених контейнерів зі сміттям.

Підсумки вівторка: на Львівщині зросте вартість проїзду в автобусах, а у Львові знову не вивозять сміття, фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...