• Головна
  • У Львові відзначили директора гімназії (ФОТО)
07:00, 26 травня 2012 р.

У Львові відзначили директора гімназії (ФОТО)

Директора навчально-вихованого комплексу-гімназії імені Василя Симоненка відзначили Подякою голови обласної державної адміністрації. Про це сьогодні повідомила Оксана Вацеба, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області.

Подяка вручена за ефективну участь навчального закладу у міжнародному проекті співпраці школярів усього світу «Світова миля» та гідне представлення молоді України в культурно-освітній програмі Перших Зимових Юнацьких Олімпійських Ігор в Інсбруку 2012 року.

Довідково

В межах міжнародного проекту «Світова миля» з нагоди відкриття І Зимових Юнацьких Олімпійських Ігор в Інсбруку (13 січня 2012 р.) школярі навчально-вихованого комплексу-гімназії  імені В.  Симоненка м. Львова (директор Ярослава Скоропад) перемогли у олімпійському конкурсі «Що для мене означає спорт» й за рішенням міжнародного журі отримали право представляти молодь України на Перших Зимових Юнацьких Олімпійських Іграх в Інсбруку.

Загалом у цьому конкурсі перемогли ще 5 інших шкіл-партнерів Юнацької Зимової Олімпіади: з Південної Кореї, Чехії, Польщі, Швеції та Туреччини.

4 львівських школярів  у супроводі вчителя німецької мови Оксани Каранько взяли участь у Програмі «Всесвітній Спортивний Розвиток», відвідали церемонію відкриття Перших зимових Юнацьких Олімпійських Ігор, нагородження, вручення медалей, мали змогу відвідати спортивні змагання, побувати на екскурсіях, взяти участь у культурній та освітній програмі, зустрітися зі спортсменами та офіційною делегацією НОК України на чолі з Сергієм Бубкою.

 

 

У Львові відзначили директора гімназії (ФОТО), фото-1
У Львові відзначили директора гімназії (ФОТО), фото-2
У Львові відзначили директора гімназії (ФОТО), фото-3
У Львові відзначили директора гімназії (ФОТО), фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...