• Головна
  • На пам'ять Возницькому у Львові відбудеться конкурс дитячої творчості
16:40, 26 травня 2012 р.

На пам'ять Возницькому у Львові відбудеться конкурс дитячої творчості

З 27 травня по 5 червня відбудеться X Міжнародний фестиваль дитячої творчості, присвячений пам'яті Бориса Возницького. В рамках фестивалю проходитиме конкурс дитячої творчості на пленері “Золотий мольберт”, в якому візьмуть участь діти з різних країн світу.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Конкурс заснований головним редактором часопису “Артклас” та головою правління БФ “Львівська дитяча галерея” Ольгою Михайлюк у 2003 році на базі Першої у Львові дитячої галереї.

Фестиваль та конкурс стартують у Львові 27 травня, а впродовж літа на базі БФ “Львівська дитяча галерея”, Львівської Національної академії мистецтв, Львівського обласного інституту післядипломної освіти, Підбузької малої академії мистецтв та по всій Україні проходитимуть майстер-класи з живопису на пленерах.

Їх підсумками стануть виставки у Національному музеї у Львові ім.А.Шептицького, у міській Ратуші, у Музеї книги та друкарства України Києво-Печерської Лаври. Учасниками заходів виявили бажання стати понад 1000 дітей та педагогів з різних міст України, Білорусії, Молдови, Польщі, Франції, з них 800 дітей вже взяли участь у заочному етапі конкурсу “Золотий мольберт”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,76
EUR
42,58
42,68
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...