• Головна
  • Американці хочуть збудувати на Львівщині завод
14:50, 24 травня 2012 р.

Американці хочуть збудувати на Львівщині завод

Представники американської компанії заявили про бажання збудувати на Львівщині завод з виробництва елементів електроенергетики та систем охолодження. Про це повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

З американськими інвесторами вже зустрівся голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк. У разі реалізації проекту у Львівській області буде створено понад 2,5 тисячі робочих місць.
За словами американських інвесторів, для спорудження заводу їм потрібна земельна ділянка площею близько 10-15 га, а також сприяння під час проходження усіх дозвільних процедур та погоджувальних робіт.

«Ми готові «водити інвестора за руку» і сприяти усім необхідним дозвільним процедурам. Тобто, буде однозначне сприяння. Дуже важливо інтегрувати бажання і можливості інвестора, аби врешті зрушити з місця ситуацію щодо залучення інвестицій в економіку області», - наголосив Михайло Костюк.

За словами керівника області, також надзвичайно важливо, аби при доборі сировини для виробницва продукції інвестор враховував місцевих і національних українських виробників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...