• Головна
  • Тепло та затишок в вашій оселі взимку
Реклама
17:23, 28 листопада 2016 р.

Тепло та затишок в вашій оселі взимку

Реклама

Нажаль останнім часом для багатьох людей зима асоціюється не тільки з новорічними святами але й із депресією. Взимку як ніколи хочеться відчувати комфорт, тепло та затишок. Чудовим рішенням аби задовольнити себе та покращити настрій стане покращення чи зміна інтер’єру оселі. Що саме зможете зробити ви для цього?

Кольорова гама інтер’єру.

Вдалий вибір основної кольорової гами здатний повністю змінити відчуття від інтер’єру. Взагалі внесення змін саме в кольорах – це один із найлегших методів змінити атмосферу в домі. Вам не потрібно робити дорогий ремонт чи повністю змінювати меблі. Все що необхідно, це додати кілька елементів декору потрібних кольорів. Що може бути простіше? Хочете в похмурий зимовий день відчути настрій яскравої літньої пори? Добавте в ваш інтер’єр теплі тони. Якщо ж ви розмістите кілька яскравих елементів, то це буде піднімати вам настрій. Щоб досягнути успіху в цьому питанні вам не потрібно витрачати багато грошей. Нова подушка, гардини чи покривало потрібного кольору можуть вдало впоратись із цією задачею.

Нові фактури.

Порівняно із попереднім пунктом, для реалізації цього вам необхідно буде витратити більше коштів. Але й ефективність цього способу вища. Для того щоб облаштувати затишний зимовий інтер’єр чудово підійдуть елементи з вовни, велюру та оксамиту. Також хорошим рішенням буде заміна килимового покриття. Якщо ви все таки вирішите купити килим, то він надасть вам відчуття комфорту. Найкраще з цією задачею справляються високовосні килимові вироби.

Романтична атмосфера

За вікном холод та негода? Ніщо не зможе підняти ваш настрій в цю пору краще ніж романтичний вечір. Таку атмосферу найлегше досягнути розпаливши камін. Нажаль не кожен може позволити собі таке задоволення. Оригінальна композиція із запалених свічок стане чудовою альтернативою.

Ароматерапія

Вже давно встановлено чіткий взаємозв’язок між різними запахами та станом людини. З допомогою певних ароматів ви можете як підняти настрій, так і зашкодити собі та навколишнім. Ми рекомендуємо використовувати взимку аромати цитрусу, бергамоту, кориці, ванілі. Завдяки їм ваш настрій буде на належному рівні. Свіжі фрукти та квіти окрім приємних ароматів нагадають вам про теплі літні те весняні дні.

Отож в будь який день, в не залежності від погоди за вікном, ви завжди зможете створити в своїй оселі атмосферу затишку, тепла, комфорту, не внісши при цьому кардинальних змін.

Якщо ж ви все таки вирішити придбати новий килимовий виріб, то наш інтернет магазин килимів завжди буде радий вашим візитам. У нас завжди великий вибір товарів на різний смак по дуже вигідним цінам, а доставка по всій території України безкоштовна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...