• Головна
  • У власному будинку під час катування львів'янину зламали 16 ребер. Чоловік помер на місці
16:24, 21 травня 2012 р.

У власному будинку під час катування львів'янину зламали 16 ребер. Чоловік помер на місці

У ніч з 19 на 20 травня невідомі особи у масках та рукавицях увірвались в будинок мешканця Львова, в якому на той момент перебувала лише господарка, повідомляє прес-служба ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Ввечері жінка прилягла відпочити, а відкривши очі, побачила невідомого в масці, який її зв’язав клейкою стрічкою та відтягнув на кухню. Невідомі розпитували її про матеріальні цінності, які знаходяться у будинку.

Близько 02.00 години ночі на подвір’я будинку на власному авто заїхав 46-річний власник помешкання разом зі своїм знайомим. Тут на них напали невідомі в масках, які витягли їх з автомобіля.

Всередині будинку зловмисники зв’язали чоловіків електричним шнурком й клейкою стрічкою та, застосовуючи фізичну силу, допитувались у господаря про гроші та матеріальні цінності. При цьому чоловіки наносили потерпілому удари руками та ногами в різні частини тіла. За висновком судмедексперата чоловікові зламали 16 ребер.

Забравши золоті сережки, злочинці зникли з місця скоєння злочину. Знайомий спромігся звільнитись від вузлів та зателефонував у міліцію, а господар помешкання від отриманих травм помер на місці.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, з корисливих мотивів) та ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України. Правоохоронці проводять необхідні слідчі дії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...