• Головна
  • Євро-2012 у Львові обслуговуватимуть ЛАЗівські «швидки» (ФОТО)
17:20, 18 травня 2012 р.

Євро-2012 у Львові обслуговуватимуть ЛАЗівські «швидки» (ФОТО)

Холдинг «ЛАЗ» поставить машини швидкої допомоги до потреб Євро-2012. Відповідну угоду підписано між підприємством та Національним агентством з підготовки до Євро-2012. Про це сьогодні повідомив директор торгово-фінансової компанії «ЛАЗ» Олександр Строганов.

Угодою передбачено виготовлення першої партії машин категорії С у кількості 20 шт. на суму 17 млн. грн. За словами Олександра Строганова, цей контракт дозволить підприємству повністю налагодити випуск вітчизняних «швидких», які за якістю не поступаються європейським виробникам та провести підготовку до подальших урядових замовлень для оновлення парку машин швидкої допомоги у медичних закладах України.

Він також зазначив, що на вітчизняному ринку  наразі немає аналогів каретам швидкої допомоги «ЛАЗ». Адже, компанією було проведено довгу та клопітку роботу для налагодження виробництва з дотриманням найвищих європейських вимог. Спроможність компанії випускати техніку високої якості та з дотриманням необхідних виробничих вимог було підтверджено французьким виробником, який надав відповідну авторизацію. Як підкреслив Олександр Строганов, на сьогодні такого ж зразка машини широко використовуються у медичних закладах низки європейських країн.

«Сьогодні нам необхідно робити ставку на вітчизняне виробництво та його розвиток. Адже, над замовленням яке ми отримуємо, починає працювати цілий сегмент вітчизняної економіки – це ще сотні вітчизняних підприємств, які залучені до процесу виробництва, та тисячі людей, які на них працюють», - зазначив Олександр Строганов.

Нагадаємо, що виробництво машин швидкої допомоги було налагоджено компанією у місті Дніпродзержинську на потужностях заводу «ДАЗ», який входить у структуру холдингу. Свою зацікавленість українськими швидкими уже висловили в інших країнах, зокрема представники Угорщини та Албанії, Іспанії та Франції.

Євро-2012 у Львові обслуговуватимуть ЛАЗівські «швидки» (ФОТО), фото-1
Євро-2012 у Львові обслуговуватимуть ЛАЗівські «швидки» (ФОТО), фото-2
Євро-2012 у Львові обслуговуватимуть ЛАЗівські «швидки» (ФОТО), фото-3
Євро-2012 у Львові обслуговуватимуть ЛАЗівські «швидки» (ФОТО), фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...