• Головна
  • Вийшов новий аудіо-альбом дитячо-юнацького хору «Радуниця»
14:10, 19 травня 2012 р.

Вийшов новий аудіо-альбом дитячо-юнацького хору «Радуниця»

«А вже весна, а вже красна» — це п’ятий альбом, який записала молодіжна група зразкового хору «Радуниця», повідомили в прес-службі міськради.

До нього увійшли твори українських композиторів та обробки народних пісень М.Лисенка, М.Леонтовича, К.Стеценка, Я.Степового, Л.Ревуцького, С.Людкевича, А.Кос-Анатольського, а також сучасних — Б.Фільца, М.Корчинського, Ю.Антківа, М.Дацька, О.Мануляка та ін. Їх виконує хор a capella та з супроводом фортепіано і сопілок. В цьому альбомі є також сольні номери у виконанні Наталії Манько та Анастасії Арбузової. Хорові твори різнопланові своєю фактурою, видом, штрихом, динамікою, формою.

Протягом 15 років хор випустив 4 альбоми: «Радуниця», «Колядки і щедрівки (дещо з призабутого)», «Синові і доні» (колискові пісні) та збірник дитячих пісень «Качка йде».

Як відзначив заслужений працівник культури України Зиновій Демцюх: «Спів колективу вражає легкістю, розмаїттям репертуару, молодечим духом і грацією. Успіх колективу — це, насамперед, результат одержимої праці художнього керівника Наталії Манько. Голос і душа кожного з юних співаків зливаються воєдино і вібрують на одній хвилі зі слухом і душею диригента».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...