• Головна
  • У Львові працює безкоштовна юридична консультація
13:35, 19 травня 2012 р.

У Львові працює безкоштовна юридична консультація

Вже рік у Львові працює Центр правової інформації і консультації «Юридична служба для львів’ян», повідомляє прес-служба львівської міськради.

«Юридична служба для львів’ян» знаходиться у 115 кабінеті Львівської міської ради і надає широке коло послуг, зокрема, індивідуальний прийом громадян, консультація по телефону, претензійна робота по зверненням громадян, тощо.

За час своєї діяльності Центр прийняв 5238 звернень громадян. Також досягнуто значних результатів по основних напрямках проекту: прийнято 1475 громадян соціально незахищених категорій та написано понад 800 заяв до суду у рамках проекту «Соціальний тиждень», надано приблизно 2100 телефонних консультацій, проведено 7 тренінгів-семінарів та 5 юридичних зустрічей-консультації з мешканцями міста Львова.

Центр плідно співпрацює з міжнародними організаціями в сфері безоплатної правової допомоги. Так у травні 2011 року «Юридична служба для львів’ян» ввійшла у Всеукраїнську мережу Центрів правової інформації та консультації «Посилення правових можливостей бідних верст населення» МФ «Відродження», з листопада того ж року є членом коаліції в сфері захисту прав власності Американського фонду «USAID». Вже у квітні 2012 року Центр правової інформації і консультації став партнером ВБО «Української Фундації Правової Допомоги» у реалізації проекту Європейської комісії, щодо забезпечення прозорості та відкритості державних і місцевих органів в Львівській області. Нагадаємо, що проект складається з двох основних компонентів: поліпшення доступу до публічної інформації та виявлення проявів корупції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...