• Головна
  • Перевірено на собі: чи справді трамвай на Сихів курсує за розкладом (ФОТО)
Проект від 032.ua.
00:20, 1 грудня 2016 р.

Перевірено на собі: чи справді трамвай на Сихів курсує за розкладом (ФОТО)

Проект від 032.ua.

Журналіст сайту 032.ua вирішив перевірит на собі, чи справді трамваї на маршруті №8 починають курсувати із 06:32 ранку, як обіцяла влада нашого міста.

17 листопада цього року став історичним днем для Львова та мешканців Сихова, адже цього дня у Львові вперше почали курсувати трамваї із центру міста до найбільшого спального мікрорайону Львова.

Вже за перший тиждень роботи нового трамвайного маршруту, послугами електротранспорту скористалися близько 280 000 львів'ян. Тож журналіст сайту 032ua вирішив перевірити на собі чи справді трамваї, які курсують на Сихів, розпочинають свою роботу о 06:11 ранку, а завершують о 00:05. Для цього у середу, 28 листопада, наш журналіст змушений був прокинутися на кілька годин раніше і пройтися до кінцевої зупинки 8-го трамвайного маршруту на Сихові, яка нині розташована поблизу  кінотеатру імені Довженка, звідки має поїхати перший трамвай до центру міста. Ось що із цього вийшло:

"Напередодні запуску трамвайного маршруту на Сихові, міська влада обіцяла, що перший трамвай із Сихова починатиме свою роботу вже о 06:11 ранку. Такий самий розклад можна зустріти і на трамвайних зупинках вздовж сихівської лінії. Я вирішив не випробовувати долю і прийшов на зупинку ще о 06:00 годині. Але вже у такий ранній час на зупинці стояли перші пасажири. 

Перевірено на собі: чи справді трамвай на Сихів курсує за розкладом (ФОТО), фото-1
Перевірено на собі: чи справді трамвай на Сихів курсує за розкладом (ФОТО), фото-2

Вже о 06:05 до кінцевої зупинки почав наближатися перший ранковий трамвай. А вже о 06:09, розвернувшись на кільці, трамвай почав приймати своїх перших сьогоднішніх пасажирів.

До слова, людей у трамваї було було небагато. Очевидно, що основна маса пасажирів почне "штурмувати" електротранспорт приблизно за годину-півтори.

Перевірено на собі: чи справді трамвай на Сихів курсує за розкладом (ФОТО), фото-3

Так само наш журналіст перевірив, чи слідкує за графіком водій останнього за розкладом трамвая, який о 23:27 має відправитись від кінцевої зупинки на площі Соборній. Приємно зазначити, що електротранспорт слідкує за графіком руху: рівно у зазначений розкладом час, останній трамвай вирушив із центру міста на Сихів.

Незважаючи на пізню годину, людей у салоні електротранспорту значно побільшало:

Нагадаємо, що у подальших планах міста зробити рух сихівського трамвая цілодобовим.

Читайте також на нашому сайті: як у сихівському трамваї пісні співають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...