• Головна
  • Business Development Forum 2016 відбудеться у Львові
Реклама
10:40, 30 листопада 2016 р.

Business Development Forum 2016 відбудеться у Львові

Реклама

Бажаєте створити власний бізнес або задумуєтесь на розширенням вже існуючого? Хочете зробити вашу справу ще кращою, більшою та успішнішою? Якщо так, то ви обов’язково маєте завітати на Business Development Forum 2016, що відбудеться 10-11 грудня у Львові! На Форумі ви отримаєте нові, варті уваги знання, що без проблем зможете застосувати на практиці, наприклад, при створенні власного бізнесу або втілення будь-яких ідей у життя. Тому лозунг «Візьми максимум з останнього місяця року!» якнайточніше характеризує все, що буде відбуватися з вами на даному заході!

Від компетентних бізнес-тренерів, спеціалістів з інтернет-маркетингу та тренерів з активних з продажів ви поетапно розглянете створення малого та середнього бізнесів, дізнаєтесь секрети розвитку кожного з них та усі можливі інструменти для успішного функціонування вашої справи. Спікери навчать вас не боятися помилок, але відкриють методи їх запобігання. Ви матимете змогу навчитися найефективнішим технікам залучення клієнтів, збільшення трафіку ресурсу та рейтингів продажів. Проаналізувавши обсяги ринку і конкурентів у сфері E-Commerce, ви вмітимете формувати та оптимізувати бюджет для рекламних заходів. Поповнити багаж своїх професійних навичок ви зможете на Форумі, де здобудете вміння з легкістю знаходити співробітників, створювати здорову атмосферу в робочому колективі, яка буде вас завжди надихати.

Якщо б ви мали більше ніж 24 години на добу, на що б ви витрачали ще одну, наприклад? На роботу? Тоді Business Development Forum 2016 стане вам у пригоді! Ви знайдете відповіді, як вдало розпланувати свою участь у власному бізнесі, при цьому не втрачаючи мотивації, постійно підвищуючи свою ефективність та економити час.

Ви знайдете нових знайомих та нових партнерів, а також зустрінете однодумців, що дивляться на світ приблизно як ви – всі вони, представники найрізноманітніших сфер бізнесу, зберуться на головній бізнес-події року. Адже Форум об’єднає всіх і стане особистим помічником кожного у швидкому досягненні цілей. Не пропустіть можливість стати вище та швидше своїх конкурентів і краще себе сьогоднішнього!

Детальніше ви можете дізнатися за посиланням: business-forum.lviv.ua

Або отримати додаткову інформацію за телефонами:

+38 (050) 430 06 05, +38 (067) 640 03 72

https://www.facebook.com/BusinessDevelopmentForum2016/

300x600_ukr

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,87
EUR
42,77
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...