• Головна
  • У центрі Львова завершили оновлювати статую Свободи (ФОТО)
23:34, 29 листопада 2016 р.

У центрі Львова завершили оновлювати статую Свободи (ФОТО)

У центрі Львова завершили реставрувати статую Свободи, яка знаходиться на Музеї етнографії та художнього промислу. Однак через будівельне риштування львів'яни поки що не можуть побачити оновлену скульптурну композицію.

Про це з місця події повідомляє кореспондент 032.ua.

У Львові розпочали доводити до ладу статую Свободи наприкінці липня. Впродовж чотирьох місяців досвідчені реставратори відновлювали втрачені елементи, розчищали скульптуру від біологічних наростів та надавали їй первісного вигляду.

"Реставратори працювали на висоті, тому їм було вкрай важко виконувати свою роботу. Можу сказати, що вони справилися з нею на відмінно. Незабаром заберуть риштування, то перехожі зможуть побачити оновлену статую Свободи", – зазначила начальник міського управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

За словами чиновниці, вартість проекту становить 490 тисяч гривень. Частину коштів на відновлення статуї Свободи допомогли зібрати студенти Університету банківської справи.

"Ми ще плануємо відреставрувати вікна, але це вже зробимо на наступний рік", – додала начальник міського управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко.

unnamedunnamed (1)unnamed (2)unnamed (3)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #ДТП #аварія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...