• Головна
  • Під час Євро-2012 у Львові буде де «пофестивалити»
11:23, 14 травня 2012 р.

Під час Євро-2012 у Львові буде де «пофестивалити»

Альфа Джаз Фест, ХХХІ Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози», Фестиваль духовних оркестрів «Євро Музика», Фестиваль «Живих скульптур», Фестиваль «Львів – столиця ремесел», ІІ Міське свято пива. У Львові під час футбольного турніру буде де погуляти.

Щоденно з 12.00 год і до вечора центральна частина міста перетворюватиметься на майданчик творчого експерименту, повідомили в управлінні культури Львівської міської ради.

«Не пропустіть чудову нагоду відкрити для себе емоційно-видовищний світ вуличних перформенсів разом із відомими професійними театральними колективами Львова (пл. Міцкевича, пл. Ринок); усіх шанувальників мистецтва танцю запрошують хореографічні колективи (фан-миля, пл. Міцкевича, пл. Ринок); справжнім подарунком для меломанів стануть чарівні звуки класичної музики та української пісні у виконанні кращих вокально-інструментальних ансамблів Львова», - зазначили в управлінні культури Львівської міської ради.

Крім того, екзотичні видовищні вогняні шоу, веселі циркові номери (парк ім. І. Франка, пл. Ринок, пл. Галицька), а також безліч інших акцій та заходів відбуватимуться у Львові під час Євро 2012.

«Стати частиною дивовижного свята дуже просто. Достатньо вийти на вулицю і ви поринете у незабутню атмосферу магічних дійств просто неба», - зазначив начальник управління культури Андрій Вороновський.

Відчути унікальний орнамент фестивального Львова можна у розмаїтті 50 фестивалів, які відбуваються тут щорічно. Протягом червня львів’яни та гості міста матимуть змогу відвідати такі фестивалі, як Альфа Джаз Фест (з 1 до 3 червня на пл. Ринок та парку культури ім. Б. Хмельницького), ХХХІ Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози» (з 17 травня до 10 червня у Львівській обласній філармонії), Фестиваль духовних оркестрів «Євро Музика» (9-10 червня на пл. Міцкевича), Фестиваль «Живих скульптур» (9-10 червня на вул. Галицькій, 16-17 червня на вул. Краківській), Фестиваль «Львів – столиця ремесел» (8-24 червня, вул. Валова), ІІ Міське свято пива (15-17 червня, парк культури ім. Б. Хмельницького).

«Львів – це театральний, музичний, мистецький центр, який продукує безліч напрямків розвитку сучасної культури і мистецтва, цікавих розваг та забав. У Львові – найкраще. Приходьте та переконайтеся у цьому самі», - вважає начальник управління культури Андрій Вороновський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...