• Головна
  • Влада міста вселяє надію: заїхати до прилеглої території «Арени Львів» буде неможливо лише у дні матчів
16:17, 12 травня 2012 р.

Влада міста вселяє надію: заїхати до прилеглої території «Арени Львів» буде неможливо лише у дні матчів

Рух приватного транспорту на територію, прилеглу до стадіону «Арена Львів», буде обмежений тільки у дні матчів, повідомляє прес-служба міськради.

Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР «Про деякі питання функціонування міста під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу», в’їзд транспорту (крім громадського, спеціального та акредитованого) на територію, охоплену перехрестями вул.Стрийська - Вернадського, вул.Вернадського - проектована 8-ма дорога, кільцева дорога – вул.Стрийська, вул.Стрийська – проектована 7-ма дорога буде обмежено 9, 13 та 17 червня з 6:00 год. ранку до 3:00 год. ночі наступних днів.

В’їзд на територію, окреслену перехрестями вул.Стрийська – вул.Наукова – вул.Хуторівка, вул.Стрийська – вул.Гашека, вул.Стрийська – вул.Максимовича, кільцева дорога – вул.Стрийська, вул.Стрийська – вул.Сокільницька, вул.Стрийська – вул.Трускавецька. буде обмежений 9, 13 та 17 червня з 14:00 год. ранку до 3:00 год. ночі наступних днів.

Мешканці, які проживають у межах території, прилеглої до стадіону «Арена Львів» можуть отримати перепустку на заїзд у цю територію, чи проїхати за пред’явленням паспорта (у разі реєстрації у цьому районі).

Підприємства та організації можуть отримати перепустки на в’їзд до транспортного периметру у дні проведення матчів при поданні вмотивованої заявки у департамент «ЄВРО-2012» ЛМР до 20 травня 2012 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,75
EUR
42,70
42,75
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...