• Головна
  • Львів приймає промотур чемпіонату з брейк-дансу
13:15, 12 травня 2012 р.

Львів приймає промотур чемпіонату з брейк-дансу

13 травня у Львові відомий корейський танцівник Діффер проведе безкоштовно майстер-клас в рамках Міжнародного чемпіонату з брейк-дансу Burn Battle School.

Майстер-клас відбуватиметься з 12:00 до 20:00 год у спортивному комплексі «Локомотив» (вул. Федьковича, 30; 3-й поверх, ігрова кімната № 59). Гість заходу – b-boy Differ з Кореї. Повідомляє прес-служба міськради.

«Справжньою подією стане приїзд зіркового гостя – Діффера, оскільки цей гість вважається одним з найпопулярніших у світі і входить до рейтингу 10 найкращих танцюристів світу», - зазначив організатор промотору Владислав Салун.

Нагадаємо, фестиваль включає два етапи:

- промо-тури у 4-х частинах України (Схід, Захід, Південь, Північ) – це 7-ми годинні заходи з безкоштовним входом, які включають: майстер-класи від легендарних бі-боїв зі всього світу, їх розповідь про свою школу баттлу, а також – вільні круги, що дозволяють показати себе і свій рівень; цього річ розпочинається з Києва (11 травня),а проходитиме також у Львові (13 травня), Харкові (25 травня), Одесі (27 травня)

- триденний чемпіонат, на якому змагаються кращі брейк-данс команди Європи и світу. Програма чемпіонату включає: командні баттли 5х5, баттли 1х1 серед b-girls (дівчат), kids (дітей) и b-boys (хлопців), а також майстер-класи, круги, warm-up-пати и afterparty. На переможців чекають призи.

Для реєстрації в баттли по системі «Всемогутній бі-бой» необхідно відправити лист за адресою: [email protected]. У листі потрібно вказати: ім’я та прізвище, нікнейм, команду, місто, контактний телефон. Слід звернути увагу, що зареєструватись і взяти участь можуть лише 32 бі-боя. Після реєстрації в Інтернеті необхідно підтвердити свою присутність безпосередньо в залі 13 травня о 12:00 год.

Зазначимо, Burn Battle School - Міжнародний чемпіонат з брейк-дансу, який щорічно проходить в Україні. Основним завданням Battle School є розвиток справжнього і якісного хіп-хопу в Україні. Організатори пропагують любов, повагу, єдність, дружбу і веселощі, ставлять за завдання з допомогою життєвих прикладів найбільш успішних, легендарних танцюристів планети поділитися досвідом і зарядити енергією, надихнути кожного бі-боя України і планети. Організатори закликають кожного бі-боя не боятись розвивати свій власний стиль, створювати свою історію і робити свій власний внесок у загальну культуру. Проект організатори називають соціальним через його філософію, завдяки якій Burn Battle School сьогодні вважається одним з найкращих молодіжних субкультурних фестивалів світу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,95
EUR
42,85
43,00
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...