• Головна
  • На Львівщині - яблучний грабіж. Злодії до крадіжок садженців долучили 14-річну дитину
10:30, 8 травня 2012 р.

На Львівщині - яблучний грабіж. Злодії до крадіжок садженців долучили 14-річну дитину

Злодії вкрали  30 саджанців яблунь з території саду одного зі спеціалізованих виробничих комбінатів у місті Мостиська. Загальна вартість викраденого за цінами ринку становить 1 350 гривень.

Як повідомили 032 у прес-службі ГУ МВС у Львівській області, правоохоронці з’ясували, що крадіжка яблунь – справа рук двох жителів зі села Волиця. 48-річний раніше судимий разом з 14-річним школярем перескочивши через металеву огорожу саду та розпочали виривати молоденькі яблуні із землі.

Викрадені 30 саджанців зловмисники зберігали в озері у селі Волиця, опустивши корені дерев у воду. 13 яблунь лиходіям вдалось збути, допоки вони не потрапили у поле зору правоохоронців.

За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 КК України (крадіжка). Стосовно старшого вирішується питання про притягнення його до відповідальності за втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність. А матір, яка сама виховує 14-річного сина та ще двох його братів, притягнуть до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Крім того, цими вихідними про крадіжку п’яти саджанців яблунь повідомив власник фермерського господарства, розташованого в Самбірському районі. Правоохоронці встановили, що на дерева потерпілого зазіхнув раніше судимий 32-річний односелець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,65
42,73
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...