• Головна
  • Внаслідок моторошної ДТП у Львові загинула 17-річна дівчина (ФОТО)
ОНОВЛЕНО
07:08, 11 листопада 2016 р.

Внаслідок моторошної ДТП у Львові загинула 17-річна дівчина (ФОТО)

ОНОВЛЕНО

Вранці 11 листопада, автомобіль "Мерседес", в салоні якого перебули четверо неповнолітніх, зіткнувся зі стіною на перехресті  вулиць Промислова - Волинська. 

Як повідомили 032.ua у прес-службі патрульної поліції Львова, внаслідок зіткнення на місці події від отриманих травм загинула 17-річна дівчина, яка перебувала на передньому сидінні автомобіля. Ще трьох потерпілих з місця події госпіталізували у лікарню.

За попередньою інформацією, за кермом автомобіля перебував 17-річний водій. Наразі його перевіряють на стан алкогольного сп'яніння.

За результатами перевірки було з’ясовано, що 17-річний водій автомобіля "Мерседес" перебував у нетверезому стані. Вміст алкоголю в його крові становив 0,5 проміле.

Усі обставини ДТП з'ясовують правоохоронці.

За інформацією прес-служби ЛМР, у ДТП загинула пасажирка автомобіля, 1999 року народження, жителька Мостиського району. Троє осіб травмовано: хлопець, 1996 року народження, житель м. Львова, діагноз – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана потилочної ділянки; хлопець, 1997 року народження, діагноз – закритий перелом кісток правого гомілково-ступневого суглобу, забійна рана лівої скуленої дуги; хлопець, 1999 року народження, житель м. Львова, діагноз – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

У відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області зазначили, що за фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання -позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Всі обставини ДТП встановлюють правоохоронці, проводиться досудове розслідування.

Фото з місця ДТП:

Усі фото: прес-служба патрульної поліції, Львів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...