• Головна
  • Львів’ян сьогодні в останнє протестують напередодні Євро 2012
08:36, 8 травня 2012 р.

Львів’ян сьогодні в останнє протестують напередодні Євро 2012

Сьгодні  у Львові відбудеться останнє тестування служб міста до Євро 2012. Для перевезення відвідувачів на стадіон «Арена Львів» будуть працювати  три експрес-маршрути з пл. Петрушевича, від кінотеатру ім. Довженка та з аеропорту.

Про це повідмоляє прес-служба міськради.

Також будуть працювати в посиленому режимі автобусні маршрути №3А, 25, 40 та 10, з допомогою яких можна доїхати до ТРЦ «Кінг Крос».

“Крім маршрутів загального користування, заплановано 3 експрес-маршрути з кінцевими зупинками на пл. Петрушевича, біля аеропорту та біля кінотеатру ім. Довженка (по 5 автобусів на кожен маршрут), які будуть здійснювати довіз пасажирів до пішохідної доріжки до стадіону на вул. Вернадського. Орієнтовний час пішого ходу безпосередньо до входу на стадіон складає близько 15 хв.”, -  розповіли в управлінні транспорту та зв’язку.

Після закінчення матчу експрес-маршрути будуть працювати від цієї ж зупинки до пл. Петрушевича та до  кінотеатру ім. Довженка.
Нагадаємо, сьгодні  у Львові у тестовому режимі Євро відбудеться матч 1/2 Національного Кубку шкільного футболу Євро-2012 серед школярів на стадіоні «Арена Львів». Це буде останнє тестування служб міста напередодні Євро 2012.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,90
Оголошення
live comments feed...