• Головна
  • Відзнакою Блаженного Омеляна Ковча нагородять відомих церковних та громадських діячів
18:00, 7 травня 2012 р.

Відзнакою Блаженного Омеляна Ковча нагородять відомих церковних та громадських діячів

У рамках вшанування пам’яті жертв Другої світової війни відбудеться відкриття пам’ятника Блаженному Священномученику Омеляну Ковчу в Перемишлянах. Про це повідомив на засіданні президії Львівської обласної ради голова облради Олег Панькевич.

Планується, що під час цих урочистостей буде вручено Відзнаку Блаженного отця Омеляна Ковча, засновану Львівською обласною радою, кільком відомим церковним і громадським діячам. Згідно з поданням Курії Львівської архиєпархії УГКЦ, до нагородження представлено: пароха парафії Вознесіння о. Олексія Васьківа, пароха парафії святих Володимира і Ольги о. Богдана Чабана, сотрудника парафії Воскресіння о. Петра Кузя, пароха парафії Пресвятої Богородиці Володарки України о. Зіновія Хоркавого, сотрудника парафії святих Володимира і Ольги о. Юрія Саквука та його дружину Марію, працівницю Комісії Родини Львівської архиєпархії, голів Львівського осередку руху «Подружні зустрічі» Лесю та Володимира Гузар, голову Всеукраїнського товариства політв’язнів та репресованих Петра Франка. Також з ініціативи депутатів представлено до нагороди відомого науковця, перекладача Святого Письма о. Рафаїла Турконяка.

Президія Львівської обласної ради підтримала ці подання.
Урочистості з вшанування Блаженного Омеляна Ковча відбудуться 11 травня 2012 року в Перемишлянах. У заходах візьме участь глава УГКЦ Блаженнійший Святослав Шевчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...