• Головна
  • Депутат розповів, як у Львові таємно розпродають комунальне майно
13:00, 10 листопада 2016 р.

Депутат розповів, як у Львові таємно розпродають комунальне майно

Депутат Львівської міськради Тарас Чолій розповів, що кілька приміщень, що раніше перебували у комунальній власності міста, вже давно не належать Львову і є проданими. 

Про це Чолій заявив сьогодні, 10 листопада під час пленарного засідання міської ради, інформує кореспондент 032.ua.

Так, за словами депутата, він надсилав депутатський запит до управління комунальної власності, і отримав  перелік діючих договорів оренди, за якими тривало нарахування орендної плати, згідно з базою даних нарахування орендних платежів станом на 20.06.2015 року. Втім, під час перевірки виявилося, що ці об’єкти вже не є власності міста Львова. 

Кому і чому вигідно приховувати таку інформацію

"Йде мова про приміщення за адресами просп. Свободи, 49, вул. Вірменська, 4, вул. Дорошенка, 28, які вже не є у комунальній власності, хоча, за офіційною інформацією управління  вони все ще числяться за ЛКП «Айсберг». Приміщення на просп. Свободи, 49 перебуває у приватній власності на підставі витягу з БТІ № 34641415 від 26.06.2012р., а приміщення на вул. Дорошенка, 28 - на підставі наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР №109 від 2007", - зазначив Тарас Чолій.

Так само у приватну власність перейшли приміщення на вул. Фредра,6, які викупили колишні депутати від партії "БЮТ".

"Зрозуміло, що таких об’єктів може бути набагато більше, а порушення в управлінні  набагато масштабніші. Кому і чому вигідно приховувати таку інформацію від громади, адже це наше з вами майно?", - наголосив депутат. 

Читайте також на нашому сайті: будівлю Російського культурного центру у Львові можуть віддати волонтерам, які допомагають бійцям у зоні АТО .

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,85
42,93
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...