• Головна
  • Львів’яни скаржаться на працівників "Онуру", техніка яких працює на Сихові вночі
Нам повідомили новину
10:30, 9 листопада 2016 р.

Львів’яни скаржаться на працівників "Онуру", техніка яких працює на Сихові вночі

Нам повідомили новину

Аби встигнути виконати усі роботи на перехресті вул.Угорської-пр.Червоної Калини до 17 листопада, працівники фірми "Онур" працюють на Сихові навіть вночі.

Однак такий поспіх довподоби не усім: за допомогою послуги  "Повідомити новину" до редакції 032.ua звернулися мешканці міста зі скаргами на постійний шум під вікнами на вул.Угорській. Читачі просять дізнатися, чи мають право працівники фірми проводити ремонтні роботи у нічний час. 

Аби прояснити ситуацію кореспондент 032.ua звернувся за коментарем у прес-службу патрульної поліції Львова, де нам підтвердили факт того, що львів’яни зверталися до правоохоронців зі скаргами на працівників турецької фірми "Онур", які працюють вночі і заважають мешканцям відпочивати.

"У вівторок, 8 листопада, о 23:20 надійшов виклик про порушення тиші на вул. Угорській,  27, де тривають роботи із прокладання трамвайної колії. Представники "Онуру" зазначили, що на вулиці Угорській ремонтні бригади облаштовують асфальтне покриття, а дозвіл на проведення робіт у нічний час вони мають", - розповіли у прес-службі патрульної поліції. 

Додамо, що мешканці Сихова на цьому не зупинилися і написали заяву та пояснення, які були передані правоохоронцям Сихівського відділу поліції. Поліція вже перевіряє звернення львів’ян і чи справді "онурівці" мають дозвіл на роботу у нічний час доби.

Нагадаємо, як повідомляв раніше сайт 032.ua, перехрестя вул.Угорської - пр.Червоної Калини мають відкрити для проїзду транспорту у четвер, 17 листопада. За словами головного "автодорівця" Львова Олега Берези, основний масив роботи на перехресті вже виконаний, ремонтники завершують облаштування розворотного кільця для трамваїв і асфальтного покриття. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...