• Головна
  • Жителі Львівщини скаржаться на збільшення кількості ДТП через відсутність світлофорів на пішохідних переходах
08:25, 9 листопада 2016 р.

Жителі Львівщини скаржаться на збільшення кількості ДТП через відсутність світлофорів на пішохідних переходах

Жителі населених пунктів Львівщини, де часто стаються ДТП, просять встановити світлофори і освітити пішохідні переходи на трасах.

Про це йдеться в запиті голови політради УКРОПу, народного депутата зі Львівщини Тараса Батенка, який адресований міністру інфраструктури Володимиру Омеляну та виконувачу обов’язків голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміру Новаку.

У документі зазначається, що сьогодні на Львівщині є небезпечним  відрізок автодороги, що пролягає через с Розвадів Миколаївського району, оскільки по ньому автомобілі через нерегульоване перехрестя повертають на автодорогу Т-1419 у напрямку міста обласного значення Новий Розділ та міста Жидачів.

"Досить часто водії не встигають зменшити швидкість руху своїх транспортних засобів у відповідності до швидкісних обмежень та потрапляють у ДТП. Зі слів місцевих жителів, там часто стаються ДТП за участю пішоходів, оскільки поблизу  зупинка громадського транспорту і люди, їдучи по нерегульованому пішохідному переходу, ризикують своїм здоров’ям та життям", - зазначається у документі.

Також, за інформацією депутата, ідентична проблема існує на трасі Львів-Тернопіль у селі Плугів Золочівського району Львівської області, на перехресті, що  біля с. Заклад Миколаївського району і на трасі Львів-Івано-Франківськ у м. Бібрка Перемишлянського району Львівської області.

Читайте також на сайті "032.ua": 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...