• Головна
  • Прокуратура Львова взялась за справу про отруєння собак-безхатченків
16:27, 4 травня 2012 р.

Прокуратура Львова взялась за справу про отруєння собак-безхатченків

Прокуратура Львова скасувала 14 незаконних постанов органів внутрішніх справ про відмову в порушенні кримінальних справ за фактом отруєння собак.

Про це 032.ua повідомили в прес-службі прокуратури у Львівській області.

У зв’язку з надходженням у прокуратуру міста Львова великої кількості звернень з приводу отруєння та жорстокого поводження з собаками, численних публікацій у засобах масової інформації з цього приводу, прокуратурою м. Львова витребувано всі 14 матеріалів перевірок за 2011-2012 роки з районних відділів міліції міста за вказаними фактами та вивчено законність прийнятих у них рішень, йдеться у повідомленні.

Усі незаконні постанови про відмову в порушенні кримінальних справ скасовано, а матеріали направлені в органи внутрішніх справ для проведення додаткових перевірок.

Відтак, 25 квітня 2012 року слідчим відділом ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області порушено кримінальну справу за фактом знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосуванням жорстоких методів за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.299 КК України.

Наразі досудове слідство триває.

Окрім цього, прокуратурою м. Львова проведено перевірку додержання вимог Законів України «Про захист тварин від жорстокого поводження», «Про охорону навколишнього природного середовища» в діяльності Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради в ході якої, виявлено порушення вимог зазначених нормативних актів, у зв’язку з чим на їх усунення в.о. директора департаменту внесено подання, яке на даний час перебуває на розгляді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...