• Головна
  • Обери собі друга: 8 собак, які цього тижня в ЛКП "Лев" шукають господаря (ФОТО)
спецпроект
10:10, 2 листопада 2016 р.

Обери собі друга: 8 собак, які цього тижня в ЛКП "Лев" шукають господаря (ФОТО)

спецпроект

032.ua спільно з ЛКП «Лев» у спецпроекті «Вони чекають на тебе» продовжує публікувати інформацію про безпритульних собак, які хочуть знайти свій дім. Ось, вісім чудових чотирилапих, які цього тижня шукають нове помешкання і чекають свого господаря в ЛКП "Лев":

 

Соня.

unnamed (6)

unnamed (6)

Соня - руда сонячна красуня. Дуже спокійна та виважена собака. Розумна, добре гуляє на повідку, а ще – дуже ніжна. Наразі трошки ляклива, проте швидко почне довіряти своїй людині та буде найвірнішим другом. Соня молоденька – їй менше 2 років.

Сінтія.

unnamed (5)

unnamed (5)

Сінтія дуже особлива собачка. Їй трохи більше, як півроку. І вона незряча. Попри те, собака має чудовий слух та нюх. Сінтія реагує на людей, впізнає друзів, активно стрибає та дає «цьом». Любить гуляти і бути в людському товаристві. Буде чудовим охоронцем – для прилаштування на вольєр чи у квартиру. Виключно у найкращі та найдбайливіші руки.

Кармеліта.

unnamed (8)

unnamed (8)

Кармеліта - спокійна та виважена собака. Має проникливий розумний погляд та дуже красиве хутро. Любить стояти біля людини, притулившись боком, так налагоджує контакт. А ще – любить весело гавкати. Буде вірним та радісним другом для своєю новою людини чи родини.

Ласа (Ласочка).

unnamed (1)

unnamed (1)

Молоденька крихітна собачка. Метис пекінеса. Дуже активна та життєрадісна, тож зробити її чітке фото – це велике досягнення. Любить бути з людьми, ніжитися на руках і бути у центрі уваги. Добра та слухняна, підійде на прилаштування у квартиру, адже розміром – із середнього кота.

Меркурій.

unnamed (2)

unnamed (2)

Меркурій - молоденький красунчик. Він – справжня щира довіра до людини. Меркурій – невеличкий метис лабрадора, слухняний, піддається навчанню. Коли його гладиш, він примружує очі, адже дуже любить ніжність. Добре гуляє на повідку, шукає найвірнішу сім’ю.

Павлик.

unnamed (4)

unnamed (4)

Вовк-гігант. Неймовірної краси собака. Павлик вже зрілий, але активний та гавкучий. Буде ідеальним охоронцем. Любить гуляти, контактний з людьми.

Найда.

unnamed (3)

unnamed (3)

Ця собака руйнує стереотипи про злих грізних «бійців». Стаффордширський тер’єр, віком 6 років – вона стане ідеальним другом, особливо, для знавців цієї породи. Найда чудово підійде на охорону, гавкуча. Але вона обожнює гуляти на повідку, спілкуватись з людьми, а ще обожнює, коли їй чухають боки :)

Курт.

Обери собі друга: 8 собак, які цього тижня в ЛКП "Лев" шукають господаря (ФОТО), фото-8

Курт - молодий активний хлопчина. Має дуже красивий окрас та приємне на дотик хутро. Активний, грайливий, дуже контактний. Попри свій немалий розмір, намагається вистрибувати на ручки та обійматися. Чудовий друг та охоронець.

Забрати вакцинованого собаку з ЛКП можна безкоштовно. Познайомитись із чотирилапим другом можна щодня  без вихідних з 8:00 до 20:00 у приміщенні ЛКП за адресою: вул. Промислова, 56.

Дізнатись більше про собак можна за телефоном: (032) 252-30-41 , (068) 535-45-45 або на сторінці ЛКП "Лев" у Facebook. 

Усі фото: ЛКП "Лев".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,39
39,45
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...