• Головна
  • У Львові студенти збиратимуть кошти на рентген-апарат для онкохворих дітей
12:50, 3 травня 2012 р.

У Львові студенти збиратимуть кошти на рентген-апарат для онкохворих дітей

Завтра, 4 травня, о 12.00 год. у приміщенні медико- соціального центру «Діалог» Західноукраїнської спеціалізованої дитячої лікарні (вул. Дністерська, 27) відбудеться благодійна виставка художніх робіт студентів Львівської Національної академії мистецтва.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Подія спрямована на збір коштів на сучасний рентген-апарат для діагностики онкохворих дітей, яку започаткував благодійний фонд «Світ Дитини».

Організаторами цієї акції є студенти ЛНУ ім. Франка громадської організації SIFE, які втілюють проект «Мистецтво та бізнес» - Art/B.

«Проведення благодійної виставки є завершальним навчальним етапом для студентів-митців. Вони зможуть показати себе, свою творчість, розповісти через роботи про свою майстерність, а також навчитися не тільки брати участь у виставках, а й організовувати їх», - розповідають організатори.

Відвідати виставку зможуть діти, які знаходяться на лікуванні, їх батьки, пацієнти, медичний персонал та всі охочі. У заході візьмуть участь студенти медичного коледжу «Монада», які також долучилися до акції. Вони зібрали і перерахували кошти на благодійний фонд «Світ Дитини» у сумі 1000 грн.

Під час проведення заходу, студенти коледжу, разом зі студентами SIFE відвідають дітей педіатричного відділення лікарні, яким подарують англомовні книжки. Ці книжки надала агенція іноземних мов Наталії Дячук та благодійний фонд «Сейбр-Світло».

«Ми всіх запрошуємо 4 травня відвідати виставку робіт молодих митців та долучитися до благодійної справи, і своєю присутністю довести, що ви не байдужі до проблем, які ще є у нашому суспільстві, бо разом ми подолаємо всі перешкоди і разом ми досягнемо успіху», - переконані організатори.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...