• Головна
  • З храму на Львівщині винесли телевізор та магнітофони на 13 тис. грн
12:35, 2 травня 2012 р.

З храму на Львівщині винесли телевізор та магнітофони на 13 тис. грн

У Самборі троє людей обікрали Собор «Покрови пресвятої Богородиці», повідомляє прес-служба ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Священнослужитель повідомив, що з класу, в якому проводиться навчання для дітей, невідомі особи викрали матеріальні цінності на суму майже 13 тис. грн.

«У результаті проведених оперативно-профілактичних заходів правоохоронці з’ясували, що того вечора у Львові двоє невідомих чоловіків та жінка звернулись до водія таксі з проханням відвезти їх до Самбора. Як вони пояснили, їм необхідно було забрати деякі речі у знайомих, а за послугу перевезення обіцяли добре заплатити», - повідомив начальник УКР ГУ МВС України в Львівській області підполковник міліції Євген Кернега.

Коли вони дістались до обумовленого місця, на вулиці вже була ніч. Пошкодивши віконну раму церкви, лиходії проникли всередину приміщення вказаного вище класу. Телевізор марки «Самсунг», синтезатор «Ямаха», DVD-програвач «Вокстер», два касетні магнітофони − це все, що вдалось винести злодіям з храму. Завантаживши теле-відео-аудіотехніку в таксі, тріо спокійно дісталось Львова. Проте, радіти їм довелось недовго.

Невдовзі правоохоронці встановили їх місце перебування − усі проживають у Львові. Чоловіків та жінку доставили у Самбірський МВ для проведення слідчих дій. Також вдалось вилучити частину викраденого. Розшукові заходи зі встановлення решти цінностей наразі тривають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...