• Головна
  • У львівській фан-зон і не лише футбол можна буде подивитися, але й музику послухати
12:00, 2 травня 2012 р.

У львівській фан-зон і не лише футбол можна буде подивитися, але й музику послухати

Львів запропонує відвідувачам Офіційної фан-зони не лише можливість перегляду футбольних матчів на великих екранах, але й цікаву розважальну програму, повідомляє прес-центр міськради.

Відкриття фан-зони відбудеться 7 червня виступом відомого французького гурту «L’avion Rose». У п’ять вільних від матчів чемпіонату днів життя на сцені львівської фан-зони продовжуватиме вирувати – у Львові реалізовуватиметься проект «ФанАРТія». У дні матчів національної збірної України на львівській фан-зоні підтримуватимуть збірну відомі українські гурти, серед яких – відомий гурт «Тартак».

«Грандіозне свято відкриття львівської фан-зони відбудеться у переддень відкриття чемпіонату – 07 червня 2012 року. Найцікавішу програму ми запланували у дні матчів у Львові для того аби передати неповторну атмосферу Львова іноземним вболівальникам та туристам. Такою ж насиченою буде програма у дні, коли відбуватимуться матчі української збірної – адже місто Львів – місто найкращих вболівальників. Протягом майже місяця часу в розважальній програмі офіційної фан-зони – концерти українських зірок, відомих колективів, молодих виконавців. Розробляємо програму таким чином, щоб вона була цікавою для людей різного віку та смаків, чи то року, чи джазу. До розробки програми ми залучили громадські організації Львова, посольства, консульства та культурні товариства країн-учасниць європейської першості. Сьогодні ми презентуємо лише частину програми, про решта проектів повідомлятимемо додатково. Ми впевнені, що на нас усіх чекає грандіозне свято», - розповіла заступник директора ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012» Соломія Короненко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...