• Головна
  • У Львові відбудеться Форум української молоді діаспори
09:20, 2 травня 2012 р.

У Львові відбудеться Форум української молоді діаспори

Українська молодь діаспори планує влітку цього року зібратися у Львові на свій форум, повідомили під час зустрічі голови Львівської облради Олега Панькевича із головою Конфедерації українських молодечих організацій діаспори Мирославом Гочаком із Сербії.

У розмові також взяв участь секретар депутатської комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном обласної ради Ярослав Кравченко.

Як розповів Мирослав Гочак, планується, що Форум української молоді діаспори відбудеться 25 серпня-2 вересня. Очікується, що в ньому візьмуть участь близько 90 делегатів. Організаторам форуму вже пообіцяли свою підтримку молодіжні громадські організації в Україні, зокрема у Львові. Як зазначив Олег Панькевич, обласна рада також готова підтримати цей захід.

На зустріч також обговорили ідею проведення на Львівщині Фестивалю сучасної української культури у світі під попередньою назвою «Діаспора-фест». Можливо, цей фестиваль буде присвячено 70-річчю створення Української повстанської армії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...