• Головна
  • У львівському парку культури розіграють кубок Великого м'яча
10:10, 1 травня 2012 р.

У львівському парку культури розіграють кубок Великого м'яча

5-6 травня у Львові в Парку Культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького до Дня Львова відбудеться фестиваль футболу «Великий м’яч».

Про це 032.ua повідомляють організатори фестивалю. Початок гри о 15.00 5 травня.

Окрім того, у рамках фестивалю відбудеться створення Футбольного килима миру, виставка унікальних булав, присвячених Мішелю Платіні, Валерію Лобановському, Олегу Блохіну, Сергію Бубці, Ліні Костенко, Альбіні Дерюгіній, Президентам України та Польщі, Андрію Шевченку та іншим; парад культур різних країн світу (концерти фольклорних та сучасних колективів, дегустація страв тощо); виставки-ярмарки авторських сувенірів.

Фестиваль продовжиться у Донецьку, Харкові, Києві, Варшаві, Берлині, Парижі, Лондоні, Москві.

Головна мета благодійної програми – об’єднати людей, які люблять футбол, навколо культурних і духовних цінностей; створити додаткові можливості для розвитку культури і спорту країни, що приймає Чемпіонат; сприяти вирішенню соціальних питань і позитивному іміджу України у світі.

Організатори Фестивалю - Благодійні організації "Творча Україна ХХІ сторіччя" та "Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев'янка".

Програма фестивалю:

Субота, 5 травня:

12:00 - відкриті дитячі ігри у Великий м’яч, дитячі розваги та безкоштовні майстер-класи

15:00 – офіційне відкриття Фестивалю, початок Турніру «Великий м’яч» серед дорослих команд, частування велетенським футбольним пирогом, виступи фольк-гуртів.

18:00 – виступи гуртів «Гуцули» та ShokolaD.

20:00 - футбольна OPEN AIR вечірка «Футбол об’єднує» із DJ Т-ONE, DJ Darth Phunk та DJ Kind of Zero feat. MARVINOK (Дрес-код: футбольна атрибутика: фан-шарфи, фан-шапки)

Неділя, 6 травня:

13:00 - Відкриті дитячі ігри у Великий м’яч , Дитяче Арт-містечко та майстер-клас від кращих художників міста та мистецької галереї «Леміш»

16:00 Майстер-клас із виготовлення «Чоколяди-велетня», плетіння Футбольного килима миру, що увійде до Книги Рекордів Гіннеса, виступ Тріо «Ружні» та виступ етно-колективів

18:00 - неймовірне шоу від стронгмена Назара Павліва

19:00 – виступ Гуцульського рок-гурту «Рура» та Йорія Клоца.

21:00 - виступ Театру Тіней «Див».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...