• Головна
  • Багатодітній матері львівська влада допоможе добудувати будинок
08:50, 24 березня 2012 р.

Багатодітній матері львівська влада допоможе добудувати будинок

Вчора, 22 березня, Михайло Костюк на робочій нараді дав відповідні розпорядження щодо надання допомоги для завершення будівництва будинку Ірини Миколаївни Демко, мешканки Жидачівського району, яка в цьому році народила трійню. Повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

За словами начальника Головного управління соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василя Мартиняка, багатодітній матері вже виплачено одноразову допомогу при народженні дитини в розмірі 29828 грн, також породіллі виплачується  щомісячна допомога в розмірі 3038 грн. Сім'ї також надано одноразову допомогу в розмірі 10 тис. гривень.

Депутат  Львівської обласної ради Андрій  Кіт  надав грошову допомогу в розмірі  3 тисячі гривень, а Фонд  «Добре серце» надає для немовлят  дитяче харчування, з районної державної адміністрації виділено 500 грн  грошової допомоги.

Під час наради голова Львівської облдержадміністрації  Михайло Костюк дав доручення виплатити родині  матеріальну допомогу  в розмірі 13 тис грн,  а також придбати  двоярусне ліжко.

За дорученням голови Львівської обласної державної адміністрації також буде організовано виділення будівельних матеріалів на завершення будівництва індивідуального житла, зокрема  Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства  буде виділено 15 м3 лісу.

Також Михайло Костюк  дав доручення відповідним структурним підрозділам Жидачівської РДА  терміново поставити сім’ю Демко на облік для надання першочергового житла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...