• Головна
  • Опалювальний сезон у Львові фінішував
15:31, 23 березня 2012 р.

Опалювальний сезон у Львові фінішував

Сьогодні, 23 березня, впродовж дня зупиняють подачу опалення. До 17.00 практично всі будинки міста переходять на «літній» сезон. Є незначний відсоток будинків, до яких технічно неможливо призупинити подачу опалення (через прямі врізки трубопроводів).

Повідомили в прес-службі Львівської міськради.

«У даній ситуації у мешканців виникають хвилювання, що доведеться багато платити за теплопостачання в той час, коли на дворі тепло і можна зекономити. Тут варто відзначити, що приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники у будинках. Вони оплачують відповідно до показів лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне.

Тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для без облікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У даній формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря. Тому, мешканцям, які живуть в будинках де немає приладів обліку і немає можливості призупинити опалення варто пам’ятати, що нарахування проводять з врахуванням температури зовнішнього повітря. Якщо на дворі тепло то нарахування будуть меншими», - зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...