• Головна
  • Невдовзі в маршрутках зупинки озвучуватимуть українською та англійською
16:50, 20 березня 2012 р.

Невдовзі в маршрутках зупинки озвучуватимуть українською та англійською

В громадському транспорті Львова з’явиться озвучення українською та англійською мовами. Таке нововведення зроблять для гостей та вболівальників, які приїдуть на чемпіонати Євро-2012. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив мер Львова Андрій Садовий.

«Існує сьогоднішня транспортна схема. Ми повинні ще багато попрацювати, щоб вона була доступною та зрозумілою для гостей. Всередині всього громадського транспорту буде відповідне ознакування українською мовою та латиницею, щоб зображений на карті маршрут був зрозумілий. Ми вже почали озвучення в електротранспорті, також буде озвучення в автобусах. На тих додаткових маршрутах, які сполучатимуть літовище, стадіон та центр – озвучення буде і англійською», - розповів А. Садовий.

Окрім того, зараз вже працює одна з 14 робочих груп, яка займатиметься питанням транспорту в підготовці Львова до Євро-2012. Головним завданням групи – є покращити якість перевезень. Окрім того, одним з пунктів в цьому напрямку підготовки є робота волонтерів на зупинках громадського транспорту, які допомагатимуть туристам орієнтуватись по місту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...