• Головна
  • Чоловік приревнував дружину до 17-річного студента. Ножем в спину закінчилась бійка за жінку
17:35, 19 березня 2012 р.

Чоловік приревнував дружину до 17-річного студента. Ножем в спину закінчилась бійка за жінку

Сім ножових поранень наніс «отелло» студенту Львівського ВПУ. Хлопця доставлено в лікарню з множинними пораненнями грудної клітини, хребта, ушкодженням легенів. З ревнивцем розбираються в райвідділі міліції. Про деталі випадку 032.ua розповідає начальник Пустомитівського райвідділу міліції Ігор Підлужний.

В ніч на 16 березня в селі Зимна Вода, що біля Львова, 25-річний чоловік разом зі своєю 23-річною дружиною та її подругою відпочивали у місцевому кафе. Через деякий час чоловік втомившись, нібито пішов додому. Насправді, він вийшов із кафе та заховався за будівлю, спостерігаючи, чи, бува, йому не зрадить кохана.

Незабаром із кафе вийшла дружина ревнивого чоловіка в компанії подруги та двох молодих людей. Зупинившись біля входу до кафе компанія про щось розмовляла. Ревнивець вискочив з-за будівлі і відразу підійшов до одного із хлопців – 17-річного студента Львівського ВПУ, який спілкувався із його жінкою. За кілька секунд словесна перепалка переросла у бійку. Все закінчилося тим, що чоловік вихопив із кишені ніж, яким наніс сім ударів у спину суперника, повідомили в відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...