• Головна
  • На площі Ринок античні фонтани перетворюють на смітники (ФОТО)
08:30, 30 червня 2016 р.

На площі Ринок античні фонтани перетворюють на смітники (ФОТО)

У чашах центральних водограїв, окрім води та монет, можна побачити ще й… чимало відходів. Невиховані відпочивальники засмічують водограї з античними скульптурами пластиковим непотребом, обгортками та цигарками.

Про це з місця події повідомляє кореспондент 032.ua.

У фонтані з фігурою Нептуна можна знайти цілий арсенал сміття – від пластикових пляшок до недопалків. Також там вдалося побачити вінок і велику кількість паперу. Не менш засміченим виявилися водограї Адоніс та Амфітрита. В античних фонтанах плавають обгортки від цукерок, пляшки з-під пива, а також пластикові стаканчики.

"Найбільш охайним є фонтан Діана. Але це не дивно, бо за його чистотою стежить кафе. Щодо решту водограїв, то просто немає слів. Таких недобросовісних відпочивальників потрібно штрафувати", – додала львів'янка пані Орися.

У Галицькій районній адміністрації зазначили, що вони щодня очищають міські фонтани від непотребу. За їхніми словами, відпочивальники неабияк засмічують чаші водограїв.

"Очистка центральних фонтанів відбувається щодня. Звісно, що проблема засміченості існує, але ми з нею боремося", – додали у Галицькій районній адміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,70
42,83
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...