• Головна
  • Фестиваль «Зашків» виховує патріотизм та допомагає селу
Реклама
16:00, 14 червня 2016 р.

Фестиваль «Зашків» виховує патріотизм та допомагає селу

Реклама

Цьогорічний ювілейний десятий фестиваль «Зашків» готує насичену програму заходів, різноманітних локацій, майстер-класів, концертів на вечірній сцені та очікує до 10 тисяч учасників. Про підготовку та ідеологічні засади фестивалю в ефірі радіо «Львівська хвиля» розповів координатор молодіжного оргкомітету фестивалю Роман Брезіцький.

«Слово «фестиваль» далеко не пояснює суті нашого заходу, скоріше він пояснює його масштабність», – відзначив Роман Брезіцький – «Зашків» не є шаблонним фестивалем, якими ми звикли їх сприймати. У нього є усталені риси, фестиваль є безалкогольним, вхід вільний, робимо акцент на саморозвиток людини,її досягнення і патріотизм».

«Підбір гуртів був принциповим, у нас нема цензури, але ми не допускаємо песимістичних пісень. Адже, відкидаємо розуміння українця, яке нам намагалися накладати раніше. Підходи другосортності до себе ми відкладаємо. Ми самі собі пани, і ми будуємо європейську Україну, але з українськими цінностями. Цього року у нас буде насичена програма заходів та потужні гурти-хедлайнери, це «Антитіла», «Фіолет», «Козак систем», «От вінта», «Мері», «Тінь сонця» – розповів координатор «Зашкова», – «У нас є кредо: «Будуй себе, будуй світ, і ти його здобудеш!».

Роман Брезіцький відзачив: «Цього року ми маємо значну підтримку департаментів, що займаються молодіжною політикою, інформацією – цього року ми справді маємо велику державну підтримку. І ми очікуємо на приїзд перших осіб держави, але політику ми відкидаємо».

«Щодо досягнень, можу сказати, що за рахунок фестивалю ми здобули для села 8 млн грн на його розвиток. Зроблено дві нові дороги, підключена вода, освітлено три села Зашківської сільської ради, зараз у процесі завершення спортивний майданчик, купівля техніки для народного дому, освітлення церкви, встановлення скансену в музеї Коновальця і це навіть не все», – розповів координатор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...