• Головна
  • У Львові варвари вкотре пошкодили фонтан «Івасик Телесик», що у Стрийському парку. Незабаром фонтан відремонтують за гарантією
17:50, 12 березня 2012 р.

У Львові варвари вкотре пошкодили фонтан «Івасик Телесик», що у Стрийському парку. Незабаром фонтан відремонтують за гарантією

В Стрийському парку було виявлено пошкодження фонтану, який до ремонту не функціонував близько 30 років. За гарантією фонтан вкотре відремонтують з встановленням плюсової температури повітря, повідомили прес-служба ЛМР.

«Ми звернулися з листом та фото до підрядної фірми про усунення пошкоджень фонтану. Фахівці зафіксували сліди вандалізму, адже є інформація, що студенти, що прогулюються парком, часто недбайливо поводяться з фонтаном та руйнують його.

Проте фірма-підрядник пообіцяла відремонтувати фонтан за власні кошти, як тільки температура повітря встановиться стабільно на рівні вище нуля», - зазначив в. о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Роботи з реставрації фонтану проводило ТЗОВ «Українсько-китайський центр розвитку». Гарантійний термін робіт складає 10 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...