• Головна
  • У львівських байкерів хочуть забрати парковку
17:35, 6 червня 2016 р.

У львівських байкерів хочуть забрати парковку

На такі незручності, спричинені перебуванням байкерів на пл. Стефана Яворського, скаржаться, як і самі мешканці, так і підприємці, а також священники Гарнізонного храму св. Петра і Павла.

Про це в коментарі 032.ua депутат Львівської міської ради Сергій Івах.

За словами депутата ЛМР Сергія Іваха, на круглому столі, який відбувся у четвер, 2 червня, байкери прийняли відповідне рішення, аби не створювати дискомфорт мешканцям.

«Байкери більше не паркуватимуть свої мотоцикли біля дверей школи чи храму, а робитимуть це неподалік. Також вони пообіцяли глушити мотори задовго до площі Стефана Яворського, щоб не спричиняти дискомфорт мешканцям», - розповів депутат Сергій Івах.

Зазначимо, що депутати разом із управлінням транспорту будуть працювати над можливістю альтернативного місця для паркування байкерів у Львові.

«Байкери наполягають на тому, що із своєю категорією А, вони можуть заїжджати на пішохідну зону», - зазначив Сергій Івах.

Додамо, що у вівторок, 7 червня, на цю тему відбуватиметься нарада із представниками поліції, Галицької районної адміністрації та управлінням транспорту. До завтра байкери мають обговорити цю ситуацію у своєму середовищі, адже висловили свою готовність до співпраці. На зустрічі сторони повинні прийняти компромісне рішення, аби однозначно вирішити цю проблему.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #байкери #парковка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...