• Головна
  • Львів’ян запрошують перевірити рівень цукру в рамках акції "Разом проти цукрового діабету" (ФОТО)
13:01, 30 травня 2016 р.

Львів’ян запрошують перевірити рівень цукру в рамках акції "Разом проти цукрового діабету" (ФОТО)

4 червня у Львові навпроти Національного академічного театру опери і балету імені Соломії Крушельницької відбудеться акція «Разом проти цукрового діабету».

Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповіла завідувач лікувально-консультативного відділення медичного центру «Інтерсоно Medicover Group» Мирослава Децик, інформує сайт міста Львова 032.ua.

За словами Мирослави, цього дня львів’яни, які матимуть бажання дізнатися про рівні цукру у крові, зможуть безкоштовно здати аналіз  на рівень глюкози та холестерину, а також виміряти артеріальний тиск. Для цього навпроти академічного театру облаштують 2 медичні пункти-намети.

"Цією акцією ми хочемо показати львів’янам наскільки важливо займатися фізичним спортом, вести правильне харчування та здоровий спосіб життя. Таким чином ми зможемо уникнути розвитку цукрового діабету  ІІ типу у майбутньому", - вневнена Мирослава. 

Львів’ян запрошують перевірити рівень цукру в рамках акції "Разом проти цукрового діабету" (ФОТО), фото-1

Також фахівець зауважила, що станом на сьогодні у медичних установах нашого міста  на обліку з діагнозом цукровий діабет перебуває майже 900 дітей. В області кількість хворих досягає близько 2 000.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #цукровий_діабет #акція #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...