• Головна
  • Як вибрати кондиціонер у Львові?
Новини компаній
17:03, 25 травня 2016 р.

Як вибрати кондиціонер у Львові?

Новини компаній

Для забезпечення комфортних умов проживання в своєму будинку або квартирі дуже важливо, щоб температура повітря була відповідною: влітку – прохолодно, а взимку –тепло. Як же домогтися цього в спекотний літній день, коли в приміщенні гірше, ніж на вулиці. Звичайно, комфортні кліматичні умови може забезпечити кондиціонер, який вже давно не вважається предметом розкоші, а скоріше більше необхідністю. Сьогодні кондиціонерами оснащені не тільки практично всі офіси, а й у себе вдома багато хто вже встановив кліматичну техніку і тепер може насолоджуватися божественною прохолодою, коли на вулиці спека. Якщо ж виникла необхідність купити кондиціонер у Львові, зробити це буде нескладно, знаючи, які критерії потрібно враховувати при виборі.

Ринок кліматичних систем сьогодні пропонує величезний вибір різних моделей кондиціонерів і комплектуючих. Відповідальний підхід до вибору кондиціонера забезпечить в майбутньому комфортний клімат в приміщенні.

Які критерії важливі при виборі кондиціонера?

Вибір кондиціонера потрібно починати з вимірювання площі приміщення, де він буде встановлений згодом. Потім потрібно визначитися, які функції кондиціонер повинен виконувати: тільки охолоджувати повітря або охолоджувати і нагрівати.

Обов’язково також враховувати кількість вікон в приміщенні і сторону, на яку вони виходять (сонячна вона чи ні). Наявність в кімнаті побутової техніки, такої як телевізор, холодильник, комп’ютер також має значення. Враховувати потрібно і кількість людей, які найбільш часто знаходяться в цьому приміщенні. Всі ці параметри будуть визначати, яку потужність повинен мати кондиціонер.

Для людей, схильних до прояву алергічних реакцій, і астматиків краще підбирати такий кондиціонер, який не тільки вентилює та охолоджує повітря, а й очищає його, завдяки наявності спеціальних очищувальних фільтрів.

Потрібно визначитися також з типом кондиціонера: настінний, касетний, канальний, стельовий, підлого-стельовий, мульти спліт-системи. Для невеликої квартири найбільше підходить настінна спліт-система, а при великій квадратурі житла – мульти спліт-система, яка передбачає монтаж одного зовнішнього блоку і внутрішніх у всіх кімнатах квартири або будинку, де це потрібно. Єдине, що все кондиціонери в кімнатах, підключені до єдиного зовнішнього блоку, повинні працювати в одному режимі. Не можна, щоб в одній кімнаті кондиціонер охолоджував повітря, в іншій - нагрівав.

Варто звернути увагу на мобільні кондиціонери, які підійдуть для використання в орендованій квартирі. Вони дуже зручні в експлуатації, кондиціонери такого типу легко можна перенести з одного приміщення в інше.

Як встановлювати?

Навіть самий якісний і дорогий кондиціонер не зможе нормально виконувати свої функції, якщо його буде встановлено неправильно. Саме тому такий важливий правильний монтаж. Якщо є необхідні знання та навички, можна встановити кондиціонер самостійно. В іншому ж випадку краще скористатися допомогою спеціалізованої компанії, яка працює в сфері встановлення та обслуговування кліматичних систем. Вибір такої компанії повинен бути дуже ретельним, щоб потім не довелося повторно шукати компанію, яка б виправляла недоліки першої. Фірми, які встигли себе зарекомендувати, мають величезний досвід в установці кондиціонерів і їх обслуговуванні. Дуже часто установку кондиціонера можуть запропонувати в тому місці, де здійснюється його покупка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кондиціонер у Львові #кондиціонери у Львові #кондиціонер Львов #кондиціонери Львов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...