• Головна
  • У Мінкульті вважають, що Євробачення треба проводити у Києві на НСК "Олімпійський"
21:03, 19 травня 2016 р.

У Мінкульті вважають, що Євробачення треба проводити у Києві на НСК "Олімпійський"

На думку міністра культури Євгена Ніщука, проводити Євробачення можливо лише у Києві і тільки на стадіоні НСК "Олімпійський".

Про це НІщук заявив  у інтверв’ю виданню "Факти", інформує 032.ua. 

подібний захід у нас можна проводити лише на НСК "Олімпійський"

"Побачивши, як шведи готувалися до Євробачення на "Глобал-Арені" я зрозумів, що подібний захід у нас можна проводити лише на НСК "Олімпійський", що у  Києві. На стадіоні існує система, яка допоможе створити ще більший "козирок" із дахом. А сучасні технології дозволяють виробити таку тонку плівку, яка повніссю захищатиме купол стадіону. А поле можна прикрити спеціальним покриттям, яке захистить траву", - заявив Ніщук. 

Також чиновник запевнив, що столичний стадіон зможе вмістити набагато більше глядачів ніж "Глобал Арена" у Стокгольмі, що допоможе знизити ціну на квиток.

а кількістю глядачів ми зможемо побити всі рекорди "Євробачення"

"Якщо вдасться організувати цей захід у Києві, то за кількістю глядачів ми зможемо побити всі рекорди "Євробачення". У Швеції прийшли 18тисяч глядачів. Наш стадіон зможе вмістити 40 тисяч", - зазначив Євген Ніщук. 

Нагадаємо, що раніше бажання провести конкурс Євробачення у своїх містах виявили мери Дніпропетровська та Львова. Так, очільник Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові гості Євробачення зможуть побачити дійсно європейську Україну.

Читайте також на нашому сайті: Євробачення цілком можливо провести на "Арені Львів", - директор стадіону Денис Ринський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #Євробачення #Євген_Ніщук #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...