• Головна
  • У Львові святкуватимуть Міжнародний день йоги Lviv Yoga Day
Реклама
17:00, 19 травня 2016 р.

У Львові святкуватимуть Міжнародний день йоги Lviv Yoga Day

Реклама

Lviv Yoga Day – абсолютно новий унікальний формат фестивалю йоги та здорового способу життя, покликаний об’єднати усіх львів’ян та гостей міста однією метою – бути здоровими, сильними, бадьорим та щасливими.

Під час святкування Lviv Yoga Day кожен зможе долучитися до численних безкоштовних майстер-класів з різних напрямків йоги від професійних тренерів з усієї України, навчитися різним технікам антистрес-медитації, взяти участь у творчих майстер-класах, скуштувати здорову їжу, а також відвідати лекції та семінари зі здорового способу життя та мислення, медитації, дієтології та краси.

Відвідувачів чекають фудкорти здорового харчування, еко-ярмарок, дитячі розваги, концерти відомих гуртів та інші активності.

Lviv Yoga Day – це можливість обрати шлях здоров’я та миру, змінити світогляд, звернувши увагу на глобальні речі, що відбуваються навколо нас і зробити своє життя кращим.

Lviv Yoga Day триватиму у Львові впродовж 18-19 травня з 09 до 22:00. Локації: Площа Ринок, парк імені І.Франка. Участь безкоштовна.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,95
EUR
42,75
42,90
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...